Stones of Hope - Nieuwe Hoop

Stones of Hope

Stones of Hope

Kan je in een webwinkel werken? Jazeker! Dagelijks zijn we bezig met het vervaardigen van prachtige armbanden, kettingen en andere sieraden en accessoires. Ook komen er dagelijks orders binnen die weer moeten worden verwerkt, gefactureerd, ingeboekt, ingepakt, versiert en verzonden worden. Het is net een echte baan waarbij je bent bezig met echte orders en een echte webshop. Uiteraard wel naar draagkracht.

Waarom Stones of Hope

Stones of Hope is in het leven geroepen om creatieve deelnemers te laten doen waar ze goed in zijn. Zonder druk en op een veilige werkplek sieraden maken, kralen rijgen en prachtige accessoires maken en ontwerpen behoren tot de dagelijkse activiteiten. Ook andere creatieve werkzaamheden behoren tot de mogelijkheden, niet alles wordt gemaakt om in de webshop terecht te komen, maar ook bijvoorbeeld in de Kringloopwinkels of bij je eigen familie.

Wat leer je bij Leerwerkproject Stones of Hope?

Bij Stones of Hope ben je welkom om vaardigheden te verkrijgen op elk niveau. Waar ligt jouw draagkracht? Waar wil je naar toe groeien? Wij helpen je hierbij.

Aanmelden

Kies een project:
Voor wie is deze inschrijving?