Nieuwe Hoop start zomer 2021 Sociaal Café - Nieuwe Hoop

Nieuwe Hoop start zomer 2021 Sociaal Café

Nieuwe Hoop start zomer 2021 Sociaal Café

Nieuwe Hoop start de zomer van 2021 een nieuw initiatief genaamd ‘Sociaal Café’ in wijkgebouw ‘t Hart’ aan de Reeweg 79 in Hendrik-Ido-Ambacht.

In november zullen er twee inloopavonden georganiseerd worden waarbij er een 2 gangen diner geserveerd zal worden voor slechts €4,- per persoon. Het doel van deze avonden is om te laten weten dat we zijn, voor de wijk en voor de eenzame mensen in Hendrik-Ido-Ambacht. Nieuwe Hoop wil met dit initiatief eenzaamheid bestrijden en mensen die het niet zo breed hebben een gezonde, verse maaltijd voor schotelen.

Dit alles wordt bereid door het bevlogen team van ‘Nieuwe Hoop Werkt’ dat dit jaar is gestart met het aanbieden van dagbesteding voor mensen met een psychische of fysieke beperking.

Vanaf deze zomer (mits de lockdown opgegeven wordt) ben je 3 dagen in de week welkom om ‘s middags lekker gezond te lunchen met als ingredient, groenten uit onze eigen volkstuin en lokale streekproducten. Ook wil Nieuwe Hoop zo snel mogelijk 5 dagen in de week geopend zijn voor mensen die sociaal contact zoeken of een leuke werkplek als dagbesteding.

Deel dit bericht
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Nog meer nieuws

Nieuws

Dagbesteding in coronatijd

Nieuwe Hoop houd zich uiteraard aan de richtlijnen vanuit de overheid met betrekking tot corona. Wij doen er alles aan om onze cliënten en medewerkers veilig te houden. Wil je

Nieuws

Nieuwe dagbesteding in Hendrik-Ido-Ambacht

Hendrik-Ido-Ambacht is een mooie nieuwe locatie voor dagbesteding rijker. ‘Nieuwe Hoop Werkt‘ opent vanaf 11 mei 2021 haar deuren voor dagbesteding op verschillende plekken in de Drechtsteden. Van werken in