Nieuwe dagbesteding in Hendrik-Ido-Ambacht - Nieuwe Hoop

Nieuwe dagbesteding in Hendrik-Ido-Ambacht

Nieuwe dagbesteding in Hendrik-Ido-Ambacht

Hendrik-Ido-Ambacht is een mooie nieuwe locatie voor dagbesteding rijker. ‘Nieuwe Hoop Werkt‘ opent vanaf 11 mei 2021 haar deuren voor dagbesteding op verschillende plekken in de Drechtsteden. Van werken in de kringloopwinkel tot aan de slag in onze moestuin, werken met kippen en geitjes of in de keuken van het Sociaal Café. Iedereen is welkom.

Bij Nieuwe Hoop werken we al geruime tijd met een verschillende mensen in dagbesteding in onze kringloopwinkels. We merken dat dit een hele fijne plek is om op elk gewenst niveau, beperking of talent te werken. Van dagbesteding tot re-integratie wordt in onze winkels voorzien. Dit aanbod willen wij uitbreiden. Daarom zijn wij aan de Reeweg bezig om een dagbesteding locatie op te zetten die zich ook nog eens inzet voor de wijk. Een sociale ontmoetingsplaats waar je kan langskomen voor een spelletje, een gesprekje, of een rustmomentje maar ook om te komen werken in onze keuken of op het terrein om te zorgen voor de dieren (kippen en dwerggeiten).

Door de omvang van Nieuwe Hoop is het makkelijk om mensen te begeleiden op allerlei vlakken. Écht op je eigen tempo, niveau en draagkracht een dagbestedingsplek vinden die bij jouw past, ongeacht je beperking. Meetellen & meedoen in de maatschappij.

Deel dit bericht
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Nog meer nieuws

Nieuws

Dagbesteding in coronatijd

Nieuwe Hoop houd zich uiteraard aan de richtlijnen vanuit de overheid met betrekking tot corona. Wij doen er alles aan om onze cliënten en medewerkers veilig te houden. Wil je

Nieuws

Nieuwe dagbesteding in Hendrik-Ido-Ambacht

Hendrik-Ido-Ambacht is een mooie nieuwe locatie voor dagbesteding rijker. ‘Nieuwe Hoop Werkt‘ opent vanaf 11 mei 2021 haar deuren voor dagbesteding op verschillende plekken in de Drechtsteden. Van werken in