Dagbesteding in de Drechtsteden - Nieuwe Hoop

Dagbesteding in de Drechtsteden

Wat is dagbesteding in de Drechtsteden?

Dagbesteding in de Drechsteden is er voor mensen die zelf geen activiteiten meer kunnen ondernemen en daardoor weinig sociale contacten hebben. Dagbesteding is er ook voor de ontlasting van mantelzorgers. Hiermee blijft het voor veel mensen mogelijk om thuis te kunnen blijven wonen.

Dagbesteding is bedoeld om structuur te bieden en een zinvolle invulling van de dag te geven. Daarbij helpt het om de zelfstandigheid waar mogelijk te vergroten. Het gaat hier om structurele activiteiten onder professionele begeleiding.

Welke vorm dagbesteding past bij mij?

Nieuwe Hoop heeft verschillende projecten in de Drechtsteden waar jij op in kan haken. Na onze intake gaan we met jou op zoek naar een passende plek. 

Een beschutte werkplek met leuke activiteiten om samen naar de beste versie van jezelf te werken.

Neem contact op of meld je aan. We zullen jou zo spoedig mogelijk bellen om een afspraak met je te maken. Samen kijken we naar jouw mogelijkheden en onmogelijkheden om zo een passende werkplek te vinden.

Onze werkwijze

1. Kennismaking
02. Intake
03. Jouw doelen
04. Aan de slag
01. Kennismaking
We hebben een gesprek over jouw wensen, beperkingen maar vooral mogelijkheden. We leggen je uit wat je allemaal bij ons kan doen.
02. Intake
Je krijgt van ons een intakeformulier waarbij we alle benodigde en vereiste informatie vragen. Dit duurt maximaal een uurtje. Op basis van jouw antwoorden kunnen we alles in gang zetten.
03. Jouw persoonlijke doelen
Op jouw eerste dag leiden we je rond bij een van onze projecten. Daarna gaan we met elkaar in gesprek om jouw korte- & langertermijn doelen vast te stellen.
04. Aan de slag
Je gaat beginnen! Je hebt je eerste échte werkdag. Ondertussen staan wij naast je om je te ondersteunen en te begeleiden.

Onze leerwerkbedrijven en dagbestedings-projecten.

Meld je vandaag aan en voorkom een wachtlijst​.

*Een aantal projecten zullen starten bij inschrijven van minimaal 10 personen. 

Bedankt voor de interesse in onze dagbesteding in de Drechtsteden.

We kijken graag samen met jou of jouw wensen aansluiten bij ons aanbod.

Heb je vragen, of zou je graag persoonlijk met ons in contact willen komen? Ons team staat altijd voor je klaar!

We geloven in wat we doen. Daarom doen we niets liever dan mensen zoals u helpen, elke dag weer.

Meer informatie nodig voordat u zich aanmeldt? Aanmelden is niet formeel. U reserveert alvast een plekje maar bent tot niets verplicht! Ondertussen staan wij u tw woord voor al uw vragen.

Aanmelden

Kies een project:
Voor wie is deze inschrijving?